Η Νατάσα καλιακούδα γεννήθηκε στην Λάρισα και κατοικεί μόνιμα στον Βόλο.
Το 2005 αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Τμήμα Καλών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης και στην συνέχεια, σπούδασε στο ΙΕΚ Δήμου Βόλου όπου αποφοίτησε το 2007 με ειδικότητα Τεχνικού Διακόσμησης Εσωτερικού Χώρου.

Μοιράστηκε την αγάπη της τέχνης διδάσκοντας βιωματικά σεμινάρια της τέχνης σε ενήλικες και παιδιά ενώ παράλληλα, συμμετείχε και η ίδια με έργα της σε ομαδικές εκθέσεις χαρακτικής, γλυπτικής, ζωγραφικής και βιωματικού σχεδιασμού.

Άρθρα της σχετικά με την ιστορία της τέχνης καθώς και ποιήματά της, έχουν δημοσιευθεί σε εφημερίδες και ιστοσελίδες πολιτιστικού περιεχομένου ενώ, έχει συμμετάσχει και σε ομαδικές ποιητικές συλλογές. Ένα τραγούδι της με τίτλο: «Το φιλί της Αφροδίτης», μελοποιήθηκε και διαγωνίστηκε στην παιδική Eurovision το 2018.

Έχει βραβευθεί με τιμητική διάκριση (από τον παγκόσμιο διαγωνισμό ποίησης της ΕΛΒΕ, Ένωση Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος) για το ποίημά της «Ο γιαγερμός του ήλιου» και το οποίο συμπεριλαμβάνεται σε ποιητική συλλογή από την ΕΛΒΕ.

Διδάχθηκε επίσης τις τέχνες της ποίησης με σεμινάρια ποίησης από το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Ελληνικού Πολιτισμού «Έλξευσις».

Έχει έως τώρα εκδώσει δύο ποιητικές συλλογές.
Τα 72 Σονέτα της Μπονώρας, & την Απολογία.

Έχει συνδιοργανώσει και συμμετάσχει, σε πολιτιστικές εκδηλώσεις – παραστάσεις με θέμα τον Ελληνικό πολιτισμό, σε βιβλιοπαρουσιάσεις, αλλά και σε μουσικοποιητικές παραστάσεις διαλεκτικής ποίησης.

Είναι μέλος του Δ.Σ. του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Ελληνικού Πολιτισμού «Έλξευσις».